Vägbeskrivning mm

Mycket händer i Sjöbo den 6 okt! Ler

Vi kunde i december månad läsa i Ystads Allehanda att Sjöbo kommun flyttat Mikaeli marknad, från sista fredagen i okt månad, till samma dag som vi har vår Sjöbo Hälso- & Skönhetsmässa,  dvs 6 okt. 

 

Mikaeli marknad hålls på marknadsplatsen som är precis utanför Sjöbo Folkets park,  därför ringde John-Erik (min man) och pratade med Ulrika Axelsson på kommunstyrelsen om det hela.

Hon lovade att det skulle bli bra framkomlighet fram till ingången till Sjöbo Folkets park, så att bl.a utställare ska kunna ta sig fram och in i Parken och lasta av sina saker.

Hon sa vidare att de trodde det kunde bli bra att de båda Evenemangen inföll samma datum, eftersom hon trodde att vårt och deras evenemang kunde dra kunder/intresserade till vartannat.

 

Detta innebär att det kommer att vara VÄLDIGT mycket folk i Sjöbo den 6 okt, så därför ber vi er som  kommer till Sjöbo och vill besöka Hälso- & Skönhetsmässan att följa nedanstående vägbeskrivning.

 

 

Den lättaste vägen fram till FOLKETS PARK är följande:

 

Om ni kommer från Lund eller Malmö, så ta höger i rondellen i Sjöbo.

Det står Simrishamn på skylten till höger i rondellen. 

 

Om ni kommer från Hörby hållet, så tar ni istället rakt fram i denna rondell.

(Dessförinnan har ni strax innan passerat en  LITEN rondell, som ni också tar rakt fram i).

 

Nästa rondell ni kommer till, tar ni vänster och kommer då rakt in i Sjöbo.

Här svänger ni sedan av till höger in till Idrottsgatan (Björnes Kiosk).

 

Följ vägen, som så småningom svänger lite till vänster och då har ni kommit fram till ett litet fyrkors. Här ser ni mycket gräsmatta rakt framför er, med parkerade bilar.

När ni kört rakt fram i det lilla fyrkorset, så svänger vägen lite till höger och ni följer bara vägen några 100 m. Därefter svänger ni in första lilla vägen till vänster och här kör ni in på parkeringen.

Om ni svänger till vänster igen finns här även en liten väg ända fram till ingången till Sjöbo Folkets park. Ni kör då jämte staketet som går längs med parken fram till ingången.

(Parkering inne i parken är dock INTE tillåtet)

 

 

Vi ser fram mot att åter träffa alla trevliga besökare och utställare!

 

HJÄRTLIGT VÄLKOMMEN! 

Varma hösthälsningar

Zenitha och John-Erik